News - 05.12.2017

The Valley zet mooie stap met nieuw pand!

The Valley is drie maanden geleden verhuisd naar een nieuw pand in het Overamstel gebied in Amsterdam. Deze buurt biedt al huisvesting aan diverse andere internet-, IT- en mediabedrijven.

De verwachting is dat het nieuwe pand de positionering en succesvolle koers van The Valley nog meer kracht zal bij zetten. Waar ze voorheen in het zakelijk centrum van Amsterdam Zuid-Oost zaten, heeft The Valley ervoor gekozen om een pand te betrekken in een gebied dat fors in ontwikkeling is en vooral inzet op creativiteit en techniek. Het gebied biedt al huisvesting aan bedrijven als Virtual Affairs, Mirabeau, CCCP, Emerce, etc. en de komende jaren zal dit type bedrijven fors toenemen.

Philip Kok (CEO): “Een kantoorpand kan wezenlijk bijdragen aan een sterke bureaucultuur. Iedereen die hier binnenstapt zal ervaren dat wij open, energiek en creatief zijn. Het is belangrijk dat we dat gevoel blijven oproepen bij onze klanten, stakeholders en medewerkers. De nieuwe uitstraling past veel beter bij het type bureau en sluit ook mooi aan op de gewenste uitstraling voor onze internationale klanten als Nike, Tommy Hilfiger en AkzoNobel”.

Het pand stamt uit 1959 en heeft een bijzondere industriële uitstraling. Zeer licht van binnen door de klassieke sheddaken, maar het meest opvallende is toch wel de centrale ontvangstruimte in het midden van het bureau.

Brian Oostenbrink (CXO): “We wilden een plek creëren waarin ‘ontmoeten en werken’ centraal staat. We willen nog beter verbinden met de markt, onze klanten en medewerkers en dankzij het ontwerp met daarin een professionele bar, de tribunetrap en lange boomtafels, denken we die verbinding te kunnen maken en een bijzondere ervaring te kunnen creëren. In de ‘war for talent’ zul je er alles aan moeten doen om bestaande medewerkers te behouden en nieuw talent aan te trekken”.

The Valley werkt onder andere voor Nike TEAM, Tommy Hilfiger, AkzoNobel, VvAA, Sultana, Hertog Jan, Bergman Clinics, Basic-Fit, Fokker, Royal IHC, Renault, Raet, Rabobank, ABN AMRO, ING, Nationale Postcode Loterij, Pets Place, RealNext.

Share this article

Back to top