News - 03.04.2017

Verkade. Daar houden we zelf ook van.

Hoe komt het toch dat ze bij Verkade precies weten waar wij Nederlanders van houden? De verklaring is eenvoudig: daar houden ze zelf ook van. De meisjes met de bekende gele jurkjes wonen, werken en leven namelijk ook in ons land. Ze maken deel uit van onze Nederlandse cultuur en weten dus precies wat wij fijn, leuk en lekker vinden.

In de nieuwe campagne zien we de meisjes van Verkade dan ook genieten van momentjes die herkenbaar zijn voor ons allemaal. Met iets lekkers van Verkade natuurlijk, want daar houden ze zelf ook van. Thuis met manlief op de bank, samen met vriendinnen naar de bios of zomaar de slappe lach krijgen. Met een kop koffie of thee. Gezellig en ontspannen. En…met een klein knipoogje. Want wij Nederlanders nemen niets ál te serieus, en onszelf al helemaal niet.

De campagne bestaat voorlopig uit commercials, online video, outdoor en print. Na de zomer volgt, binnen de nieuwe Verkade positionering, nog een grote activatie en worden verschillende nieuwe producten gelanceerd.

Share this article

Back to top